X

اخبار

تاریخ انتشار: یکشنبه 02 شهریور 1399
اولین  پلاسما درمانی بیمار مبتلا به کرونا در بيمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام

  اولین پلاسما درمانی بیمار مبتلا به کرونا در بيمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام

امتیاز: Article Rating

 انجام پلاسما درمانی بیماران مبتلا به کرونا در مرکز آموزشی درمانی شهید مصطفی خمینی ایلام برای اولین بار صورت گرفت.

🔹خانم دکتر باستانی رییس بیمارستان شهید مصطفی در زمینه مزایای پلاسما درمانی اظهار داشت: پلاسما درمانی یعنی تزریق بخشی از خون بهبود یافتگان قطعی از بیماری کرونا که سیستم ایمنی آنها توانسته بیماری را مهار کند دکتر باستانی افزود: بیمارانی که مبتلا به کرونا هستند در اوایل شروع بیماری سیستم ایمنی بدنشان فعال نشده و‌ توانایی مبارزه با این ویروس را ندارند در اینصورت پلاسما درمانی باعث کاهش مرگ و میر در این بیماران و کمک به بهبود وضعیت آنها میشود.

🔹وی خاطر نشان كرد برای اهدای پلاسما لازم هست حدود يكماه از شروع بیماری بگذرد و بعد از تایید بهبودی با تست‌های تخصصی، فرد بهبود یافته اقدام به اهدا کند.

🔹خانم دکتر باستانی اظهار اميدواري كرد: هرچند روش پلاسما درمانی براي اولين بار در مرکز آغاز شده ‌در تلاشيم با عنایت خداوند متعال، بتوانيم براي ديگر بيماراني كه داراي شرايط لازم هستند، اين فن آوري را هم به انجام برسانيم.

🔹رييس بيمارستان شهيد مصطفي ادامه داد: این روش درمانی در چند استان کشور در حال انجام هست و اثرات امیدبخش و نتایج امیدوار کننده آن کاملا مشهود و مورد تایید مراجع علمی کشور قرار گرفته است.

تصاویر
  • اولین  پلاسما درمانی بیمار مبتلا به کرونا در بيمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام
  • اولین  پلاسما درمانی بیمار مبتلا به کرونا در بيمارستان شهید مصطفی خمینی ایلام
ثبت امتیاز